En masse arbejdeshjelme i en masse farver hænger på en væg

Anlægsarbejdet på Harhoffs Alle - foråret 2023

1. etape er nu tæt på at være afsluttet. Der har været en gennemgang med Ringsted Kommunes vejafdeling, som herefter overtager den normale drift af de omhandlende vejstrækninger.

Anlægsarbejder i foråret 2023

Der er områder i den udlagte asfalt, som ikke er helt tilfredsstillende, men det bliver ordnet i forbindelse med udlægning af slidlaget. Slidlaget udlægges først senere for at underbygningen af vejen har haft tid til at sætte sig og de lunker der måtte opstå er fremkommet. Derved undgår vi på et senere tidspunkt at skulle ud og lappe på belægningen. Slidlaget forventes udlagt efter ca. 1 år.

På Jørgen Roedsvej skal vi have sat en ekstra vejbrønd ved nr. 1, for at sikre, at der ikke står vand, når det har regnet. Når det er sket, er det kun slidlaget der mangler i 1. etape.

I 2. etape er vi kommet godt i gang. Ud fra erfaringen med 1. etape, har vi valgt helt at afspærre Brogade, i stedet for at forsøge at holde vejene åbne under udførelsen. Det har bevirket at entreprenøren har kunnet koncentrere sig om et område, hvilket har forøget fremdriften og givet en bedre adskillelse mellem beboere og de udførende og derved nogle mere sikre forhold.

I 2. etape vil vi fortsætte med denne taktik. Dvs. at når vi går i gang i et område bliver det helt afspærret for kørende. Der vil selvfølgelig altid være adgang for gående til alle ejendomme.

Den næste deletape bliver Harhoffs Allé fra nr. 27 og frem til Hovmarksvej. Denne etape påbegyndes fra og med onsdag d. 22. marts – altså onsdag i næste uge.

Jeg skal derfor henstille til at der ikke parkeres i området efter tirsdag aften, idet jeg forventer at der spærres af fra onsdag morgen. 

I Brogade bliver entreprenøren færdig med kloak og vand midt i næste uge. Så mangler der kun fjernvarmen. Her går vi i gang enten midt i næste uge eller i starten af uge 13.

Vi vil her prøve at få ledningerne etableret med så få lukninger, som muligt. Vi går heldigvis mod varmere vejr, men er stadig i fyringssæsonen, så I vil kunne mærke det når der sker aflukninger, men vi håber at kunne begrænse det til 2-3 gange. Går alt som vi håber, skulle vi være færdige med fjernvarmen med udgangen af uge 15, men jeg kan ikke garantere at vi ikke bruger lidt af uge 16. Herefter vil der komme asfalt på Brogade og den vil igen blive åbnet for kørende trafik.

Projekt-reference
Harhoffs Allé

Kontakt

logo facebook 1.0.png

Rene Hansen

Projektleder
69 89 80 39