Informationsbrev februar 2024

Vi er nu endelig kommet så langt at cyanidforureningen er helt fjernet.

Status på projektet

Som jeg tidligere har oplyst om havde vi også jord der var forurenet med kulbrinter. Kulbrinter finder man i olie- og asfaltforbindelser. Langt størstedelen af denne forurening er fjernet sammen med cyanidet, men der er områder, hvor der ikke har været cyanid, som stadig indeholder kulbrinter. Kulbrinteforureningen er i store træk begrænset til den øverste halve meter, som vi pt. er i gang med at skabe af og køre bort.

Min forventning er at de bliver færdige med dette arbejde inden weekenden. Derefter fjernes pladehegnet og betonklodserne. Så vil vi igen være tilbage til en normal situation i forhold til projektet.

Vi begynder med at lave kloakken i Hovmarksvej. Det skulle gerne være afsluttet med udgangen af februar.

Afhængigt af vejret vil vi derefter enten lave fjernvarme i Hovmarksvej eller fortsætte op ad Harhoffs Allé med kloak og vand.

Vi skal være inde i en forholdsvis stabil periode med lunt vejr for at vi kan lave fjernvarme og jeg håber at det bliver sådan at vi kan lave Hovmarksvej helt færdig inden vi går i gang med den øverste del af Harhoffs Allé.

Lige så snart vi er kommet ind i en lidt lunere periode vil vi få udlagt slidlag på de veje hvor vi arbejde i starten af projektet.

Projekt-reference
Harhoffs Allé