Billede af Harhoffs Alle ved afspærring og udgravning taget i efteråret 2023

Informationsbrev nr. 2 Februar 2024

Endelig kom vi i gang med det det hele handler om, nemlig at få renoveret og separeret ledningerne i vejene. Se tidsplanen for arbejdet herunder.

Tidsplan

Det betyder også at vi så småt kan se lyset for enden af tunnelen. Vi har haft vores første byggemøde efter forureningsoprensningen og vi har en forventning om at de sidste arbejder kommer til at foregå efter følgende tidsplan:

  • Kloak i Hovmarksvej udføres i ugerne 6, 7 og 8.
  • Fra uge 9 vil Hovmarksvej igen være åben for trafik, men kun på grus. Der bliver ikke udlagt asfalt endnu.
  • Fra uge 8 begynder vi at lave vand i Harhoffs Allé fra 1-10. Dvs. at der er en uge hvor de to veje begge er afspærret.
  • Fra uge 9 begynder vi at lave kloak op ad Harhoffs Allé og vi forventer pt. at dette arbejde kan afsluttes med udgangen af marts.

Når kloakarbejdet er afsluttet i Harhoffs Allé, åbner vi midlertidigt op for trafikken på Harhoffs Allé, for at gå i gang med fjernvarmen i Hovmarksvej.

Hvis temperaturerne er til det, starter vi på fjernvarmearbejderne d. 2. april. Først i Hovmarksvej og efterfølgende i Harhoffs Allé.

Går alt som vi håber på, så forventer vi at vi er helt færdige medio maj 2024.

Inden da vil vi også have udlagt slidlag på alle veje undtagen den del af Hovmarksvej og Harhoffs Allé, hvor vi har gravet i år. Her vil slidlaget først komme i løbet af foråret 2025.

Vores entreprenør er i dialog med Affald Plus om at etablere en ekstra affalds-ø ved Sjællandsgade.

Projekt-reference
Harhoffs Allé