Informationsbrev nr. 2 januar 2024

Plusgrader gør, at arbejdes med cyanidforureningen kan fortsætte i næste uge (uge 4).

Alt tyder nu på at der hen over weekenden og det meste af næste uge bliver temperaturer over 0°.

Vi vil derfor genoptage arbejdet med at fjerne forureningen fra og med på tirsdag i næste uge (uge 4)

Vi skal derfor henstille til at dem der stadig benytter p-pladserne i gårdarealerne ved Sjællandsgade, ikke parkerer der efter tirsdag morgen kl. 7.00

Jeg har en forventning om at arbejdet med forureningen bliver færdiggjort i løbet af ugen, men der kan være forhold der gør, at det tager lidt længere tid.

Når cyanidforureningen er bortkørt, bliver pladehegnet igen nedtaget og vi går tilbage til lidt mere normale forhold.

Det betyder at vi genoptager arbejdet med at lave kloakledninger i Hovmarksvej, fra Harhoffs Allé mod Sjællandsgade. Forventningen pt. er at kloakarbejder er udført med udgangen af februar, hvorefter vi begynder med kloak- og vandledningsarbejder i Harhoffs Allé op mod Møllegade. I denne periode vil Hovmarksvej være åben for trafik, dog kun med grusbelægning indtil vi har fået lagt nye fjernvarmeledninger ned i Hovmarksvej.

Der har være noget polemik omkring affald, fordi vi fik spærret adgangen til gårdarealerne til Sjællandsgade 3,5,7og 9 inde.

De sidste informationer jeg har modtaget, er at affaldscontainerne er trukket ud til Sjællandsgade og at de forventes tømt i løbet af i morgen formiddag.

Så længe der fjernes forurening vil vores entreprenør sørge for at containerne bliver tømt i nødvendigt omfang. Beboerne på Hovmarksvej skal forsat benytte affaldsøen ved Harhoffs Allé.

Når vi er færdige med forureningen, vil forholdende blive mere som før plankeværket, men vi overvejer at opsætte en ekstra affaldsø ved Sjællandsgade.

Projekt-reference
Harhoffs Allé