Kølegård på nyt varmepumpeanlæg grøn fjernvarme

Projektet er godkendt

Byfornyelse, Fjernvarme

Projektet med fjernvarme i Benløse blev officielt godkendt på byrådsmøde mandag d. 13. marts.

Fjernvarmen kommer til Benløse

Mandag d. 13. marts 2023 kom den endelige politiske godkendelse for en fjernvarmeudvidelse i Benløse. Det betyder, at projektet med udvidelsen af fjernvarmenettet i Benløse sendes i udbud. 

Etapeplan

Etapeplanen for fjernvarme i Benløse, forventes at være klar i maj. Når etapeplanen er klar, vil du kunne se, hvornår vi forventer at påbegynde etablering af fjernvarme, der hvor du bor. 

Tilmelding til fjernvarme

I maj 2023 åbner vi op for at lave aftaler om tilslutning til fjernvarme.

Priser

I 2023 kan man tilslutte sig til fjernvarmen til en særlig kampagnepris på 10.000 kr. inkl. moms for ejendomme op til 300 m2. Så snart tilslutningen er betalt, hjælper Ringsted Forsyning med reparation eller udskiftning, hvis ejendommens primære varmekilde går i stykker. Dette kræver dog, at varmekilden har været serviceret efter gældende forskrifter.

Du kan se priser for fjernvarme i det gældende takstblad, på denne side: 

På denne side finder du information om priser for fjernvarme

Vær opmærksom på, at der i Benløse vil komme et områdetillæg på 1500-3000 kr. årligt inkl. moms. Dette fremgår ikke af ovenstående side endnu.

Ved tilslutning af ejendomme over 300 m2, skal man tage kontakt til Ringsted Forsyning på: info@ringstedforsyning.dk

Fjernvarmeværk

I Benløse vil fjernvarmen til dels komme fra det eksisterende fjernvarmenet i Ringsted, via rør under motorvejen, og til dels fra det kommende halmvarmeværk i Business Park Ringsted. Det betyder at mere end 95% af fjernvarmen vil komme fra vedvarende energikilder.

Hvordan etableres ledningerne under motorvejen?

Vi er i dialog med energinet og vejdirektoratet vedr. gravning af fjernvarmeledning under Vest Motorvejen. Der skal graves fire ledninger af Ø500 (0,5 m i diameter) under motorvejen, som bores under vejen således, at den fortsat kan køres på. Vi forventer at have etableret ledningerne under motorvejen august 2023. 

Projekt-reference
Fjernvarme i Benløse

Kontakt

logo facebook 1.0.png

Ringsted Forsyning

Forsyningsvirksomhed
69 89 80 00