Arbejdsmand der skriver på en blok

Status på projektet Harhoffs Alle maj 2023

Så blev vi næsten færdig i Brogade og vejen er igen åbnet for trafik. Ovenikøbet en dag før vi regnede med.

Information til beboere v. Harhoffs Alle

Som ejer af ejendommen Harhoffs Allé mv. modtager du denne informationsskrivelse. 

I den midterste del af Harhoffs Allé er de store kloakledninger lagt i jorden. Stikledningerne ind til de enkelte ejendomme afventer stadig. Samtidig er de begyndt at grave vandledningen ned og lige om et øjeblik begynder de på stikledningerne til kloak og vand.

Til sidst laves den nye fjernvarme ledning og stik ind til ejendommene.

For at tilgodese en god fremdrift er det besluttet at entreprenøren begynder på kloakarbejdet i Hovmarksvej fra tirsdag morgen. Det drejer sig om ejendommene Hovmarksvej 3-9.

I skal derfor sikre jer at jeres biler enten fjernes inden kl. 7.00 tirsdag morgen eller finde alternativ parkeringsplads mandag aften.

Vi fortsætter strategien med at begrænse det område, hvorpå entreprenøren graver. Det har indtil videre givet en bedre fremdrift og det er min opfattelse at det i forhold til 1. etape har betydet færre gener i en kortere periode for jer borgere.

I 1. etape er der flere der har fået genplantet hække og andre planter eller der er gravet meget tæt op af planterne. Det er vigtigt at I sørger for at vande planterne i de tørre perioder, for at planterne skal overleve.

Til sidst håber jeg at det kolde forår snart afløses af noget mere varme. Det betyder også at flere af jer begynder at opholde jer mere i haver og på altaner mv. Jeg håber derfor endnu engang at I vil udvise tålmodighed og forståelse for de gener vi ikke kan undgå at påfører jer.

Der kan opstå situationer, hvor I mener at tingene gribes forkert an eller kunne løses på en bedre måde, men jeg kan forsikre jer alle om at vi gør hvad vi kan for at minimere generne.

Skulle I have noget at påtale, noget der undrer, eller ligefrem noget I er utilfredse med, så skal jeg henstille til at I kontakter mig og ikke entreprenøren og dennes folk. De gør blot hvad de får besked på.

Projekt-reference
Harhoffs Allé