Billede af roskildevej nordlig del efter anlægsprojekt på B1

Trafikafvikling og anlægsarbejder Roskildevej juli - oktober 2023

Vi holder sommerlukket på projektet i uge 29 og 30. I uge 31 starter anlægsprojektet op igen. Her kan du se trafik og omkørselsplaner for perioden uge 29 til 30 (sommerlukket på projektet) samt uge 31 til og med uge 41. Vi har også lavet planer over kørselsveje for cyklister.

Trafikafvikling og omkørsel i perioden juli - oktober 2023

Sommerlukning uge 29 + 30

Vi forventer at fastholde afspærring på Roskildevej - omkørsel som i dag gælder således fortsat i ugerne 29 og 30. Dette gør vi af hensyn til anlægsarbejdets stade, for ikke at skabe unødvendige forsinkelser ved lukning og opstart samt af hensyn til trafiksikkerhed.

Den ensretning, som vi troede var mulig at lave efter uge 29 under sommerlukningen, har vist sig ikke at kunne lade sig gøre af sikkerhedsmæssige hensyn.

Se plan for aflukning og omkørsel i uge 29 og 30 her:

Trafikafvikling og arbejdsområde uge 31 til og med uge 41

Planerne efter sommerferien vil være gældende fra uge 31 til og med uge 41. 

Herunder kan du se, hvor vi graver, og du kan se et kort med indtegnede omkørselsruter:

 

Særligt for dig, som cykler til og fra skole samt SFO

Vi har lavet en oversigt over de ruter, du skal benytte, hvis du cykler til og fra skole og/eller SFO. Ruten er lavet for at sikre, at du kører en sikker vej, og ikke kommer i nærheden af anlægsarbejdet på Roskildevej. 

Hvornår sender I information ud om arbejdet efter uge 41?

Ca. 4 uger inden opstart af den etape som kommer efter uge 41, vil vi sende information ud omkring trafikafvikling for dette. Du kan som udgangspunkt forvente, at vi sender informationer ud om det arbejde, der skal laves næste stykke af vejen (kaldet en etape) sendes ud ca. 3-4 uger, før vi starter op på en ny del af Roskildevej. 

Projekt-reference
Roskildevej